Форум, знакомства, фото, чат, общение

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

Приглашаем Информационных Партнеров!
> Случайные изображения

> Правила раздела:

Оформление:

1. Заголовок - Раскрывающий суть объявления
  2. Текст объявление - Полностью раскрывающий все аспекты вашего предложение
  3. Контактная информация - Емэйл, телефон, или указывать что вы принимаете заявки в пм
  4. Запрещено: Публикование ссылок

> Чому ціни на топи для жінок такі високі?

Manjownam
сообщение 27.12.2024, 15:44
Сообщение #1

Знаток

Из: Планета Земля

Чому ціни на топи для жінок такі високі? Адже, на перший погляд, матеріали не дуже відрізняються від тих, що використовуються для чоловічого одягу, а самі моделі не мають складних конструкцій. Чи можливо, що це через популярність брендів або певну маркетингову стратегію? Може, хтось стикався з таким і може поділитися досвідом щодо цін та їхнього співвідношення до якості?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Ответов (1 - 3)
Kisulya87
сообщение 27.12.2024, 15:45
Сообщение #2

Супер-Мега Пользователь

Из: Одесса

Особисто я купував один з таких виробів і можу сказати, що в порівнянні з іншими моделями, ціна була значно вищою, але якість справді помітно краща. Тканина виявилася більш приємною до тіла, та й пошиття на високому рівні.

+Quote Post
kazakov
Сообщение #3

Опытный Пользователь

Из: Киев

Я сам неодноразово стикався з питанням ціни на жіночі топи і вважаю, що тут є кілька факторів. Мій досвід говорить про те, що більшість жіночих топів, які я купував, відрізняються не тільки вартістю, а й якісними матеріалами. Такі топи часто мають більше дизайнерських елементів, вишивок або додаткових деталей, що збільшує їхню вартість.

+Quote Post
nravstven
Сообщение #4

Продвинутый Пользователь

Из: Киев

Не так давно придбав жіночий топ https://turwear.com/product-category/zhinoche/topi/ в інтернет-магазині Turwear, і можу сказати, що цей покупець виявився абсолютно виправданим. Після того як я ознайомився з асортиментом, зрозумів, що якість матеріалів справді на високому рівні. Топ, який я обрав, виготовлений з комфортної та приємної до тіла тканини, що дозволяє шкірі дихати, навіть у спеку.
Особливо порадував крій, він ідеально підходить для активного дня, не обмежує рухів і не створює дискомфорту при носці. Що стосується вартості, то ціна на сайті дійсно трохи вища, але з огляду на відмінну якість виробу та комфорт, який він приносить, я не вважаю її надмірною. Такий топ точно прослужить довго і не втратить свій вигляд навіть після кількох прань. Враження від покупки лише позитивні, і я готовий порекомендувати цей магазин для тих, хто цінує якісні речі.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Текстовая версия Сейчас: 5.2.2025, 12:37

Чому ціни на топи для жінок такі високі? - Форум

Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100

forum.ribca.net | Web Дизайн: WonderWorker | http://Ribca.Net