Конкурс:Домашние Питомцы
Случайные изображения
|
Троянди у Львові
|
|
|
|
|
Ответов
(1 - 4)
|
25.11.2021, 19:44
|
Новичок
|
Цитата(nravstven @ 25.11.2021, 20:18) Підкажіть будь ласка з приводу троянд. Як їх правильно вибрати, щоб букет вийшов гарний і довго прожив вдома, а то я щось іноді не те купую. НУ принаймні в мене таке враження. А що з вашими трояндами не так, коли ви їх до дому приносите? Розкажіть будь ласка. Вони себе якось погано почувають чи вам щось погане продають?
|
|
|
|
|
25.11.2021, 21:35
|
Интересующийся Пользователь
|
Цитата(Bandi @ 25.11.2021, 19:44) А що з вашими трояндами не так, коли ви їх до дому приносите? Розкажіть будь ласка. Вони себе якось погано почувають чи вам щось погане продають? А ви бачили в магазин дуже гарні троянди? Як на мене то вони всі якісь там втомлені, чи щось типу такого. Зверніть наступного разу увагу
|
|
|
|
|
25.11.2021, 22:08
|
Интересующийся Пользователь
|
Цитата(nravstven @ 25.11.2021, 19:18) Підкажіть будь ласка з приводу троянд. Як їх правильно вибрати, щоб букет вийшов гарний і довго прожив вдома, а то я щось іноді не те купую. НУ принаймні в мене таке враження. Здавалось би що тут тяжкого купити якийсь квіти для своєї дівчини чи дружини, але не так все просто як здається, бо з квітами в нас іноді виникають проблеми, ну не всіх, а у тих хто є купує І особливо це зараз, коли коли купа всяких магазинчиків потерпають від холодної погоди і квіти разом з ними. Отже, якщо ви хочете вибирати гарні квіти, а конкретно троянди, то перед купівлею необіхдно уважно дивитись на троянди. Бутони в троянд мають бути на половину розпущені і пелюстки троянди мають бути здорові без якихось темних ділянок. Стебло троянди має бути пружнє і листочки на троянді мають точно будуть не зів'ялі. Але чесно кажу це дуже тяжко проводити інспекцію кожної троянди, можете навіть ще продавців роздраувати. Тому оптимальний варіант купувати квіти в гарному квітковому магазині, де з квітам все гаразд. Ось наприклад це може бути цей львівський магазин https://kvitna.ua/ Про нього можете на Гугл картах https://g.page/kvitna?share відгуки почитати Все задоволені.
|
|
|
|
|
|
|
|